Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Aukcija Only Watch 2017 DOGAĐANJA

Aukcija Only Watch 2017

L’Association Monégasque contre les Myopathies izabrala je Christie's kao aukcijsku kuću za aukciju ONLY WATCH 2017, na kojoj će biti ponuđeno 49 satova. 

OBJAVLJENO: 08.08.2017

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Only watch 2017 Only Watch Only Watch

Aukcija će se održati 11. studenog u Four Seasons – Hôtel des Bergues u Ženevi, a među brendovima koji će se predstaviti su i Audemars Piguet, Bell & Ross, Blancpain, Chopard, Frédérique Constant, Girard Perregaux, H.Moser & Cie, Hermès, Hublot, Patek Philippe, Piaget, , Tag Heuer, Tudor, Ulysse Nardin, Zenith i mnogi drugi.

Only Watch omogućava da se brojni svjetski satovi nađu na istom mjestu, ali i da se proslave dobre strane današnje satne industrije: inovacije, tehničko znanje i kreativnost.

Ova će aukcija biti održana kao samostalna dobrotvorna aukcija, a sav prihod bit će namijenjen znanstvenim i medicinskim istraživanjima o neuromuskularnim bolestima općenito te posebno o muskularnoj distrofiji Duchenne.

Ususret aukciji, satovi će biti izloženi i na drugim mjestima diljem svijeta, počevši od Monaco Yacht Showa krajem rujna, preko New Yorka, Las Angelesa, Singapura, Hong Konga i brojnih drugih gradova. 
 
OSTALA DOGAĐANJA
 • Patrick Pruniaux novi CEO Ulysse Nardina DOGAĐANJA

  Patrick Pruniaux novi CEO Ulysse Nardina

  Kering je imenovao Patricka Pruniauxa novim izvršnim direktorom švicarskog satnog brenda Ulysse Nardin. 

  OBJAVLJENO: 22.08.2017
 • Longines partner jahačke utrke u Parizu DOGAĐANJA

  Longines partner jahačke utrke u Parizu

  Na Longines Paris Eiffel Jumpingu, osmom kolu Longines Global Champions Toura, održanom početkom srpnja u Parizu, Longines je kao partner i službeni sat ...

  OBJAVLJENO: 15.08.2017
 • Piaget slavi šezdesetu godišnjicu Altiplana DOGAĐANJA

  Piaget slavi šezdesetu godišnjicu Altiplana

  Kao dio proslave šezdesete godišnjice Altiplana, Piaget je u Miamiju snimio seriju kratkih filmova s Johannesom Heublom u glavnoj ulozi. 

  OBJAVLJENO: 01.08.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2017. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2017. godinu.