Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Aukcija Only Watch 2017 DOGAĐANJA

Aukcija Only Watch 2017

L’Association Monégasque contre les Myopathies izabrala je Christie's kao aukcijsku kuću za aukciju ONLY WATCH 2017, na kojoj će biti ponuđeno 49 satova. 

OBJAVLJENO: 08.08.2017

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Only watch 2017 Only Watch Only Watch

Aukcija će se održati 11. studenog u Four Seasons – Hôtel des Bergues u Ženevi, a među brendovima koji će se predstaviti su i Audemars Piguet, Bell & Ross, Blancpain, Chopard, Frédérique Constant, Girard Perregaux, H.Moser & Cie, Hermès, Hublot, Patek Philippe, Piaget, , Tag Heuer, Tudor, Ulysse Nardin, Zenith i mnogi drugi.

Only Watch omogućava da se brojni svjetski satovi nađu na istom mjestu, ali i da se proslave dobre strane današnje satne industrije: inovacije, tehničko znanje i kreativnost.

Ova će aukcija biti održana kao samostalna dobrotvorna aukcija, a sav prihod bit će namijenjen znanstvenim i medicinskim istraživanjima o neuromuskularnim bolestima općenito te posebno o muskularnoj distrofiji Duchenne.

Ususret aukciji, satovi će biti izloženi i na drugim mjestima diljem svijeta, počevši od Monaco Yacht Showa krajem rujna, preko New Yorka, Las Angelesa, Singapura, Hong Konga i brojnih drugih gradova. 
 
OSTALA DOGAĐANJA
 • Renier nova CEO, a Cumberbatch novi ambasador JLC-a DOGAĐANJA

  Renier nova CEO, a Cumberbatch novi ambasador JLC-a

  Promjene na vrhu brendova u Richemont grupi postaju konstanta, pa je tako donedavna predsjednica Van Cleef & Arpelsa za Aziju, Catherine Renier, 1. ...

  OBJAVLJENO: 16.07.2018
 • Massimo Bottura nosi Tuttonero DOGAĐANJA

  Massimo Bottura nosi Tuttonero

  Slavni chef, Massimo Bottura, vlasnik restorana Osteria Francescana u Modeni, koji ima tri Michelinove zvjezdice, odnedavno je i zvijezda filma Inovacija.

  OBJAVLJENO: 11.07.2018
 • Pitt i Theron dio Breitlingove nove kampanje DOGAĐANJA

  Pitt i Theron dio Breitlingove nove kampanje

  Švicarski satni brend Breitling pokrenuo je globalnu kampanju organiziranu u timove (eng. squad), čiji su članovi vrhunski stručnjaci u svojim ...

  OBJAVLJENO: 06.07.2018
 • Aldo Magada novi CEO Anonima DOGAĐANJA

  Aldo Magada novi CEO Anonima

  Aldo Magada, nekadašnji CEO Manufakture Zenith, u srpnju ove godine zamijenio je Juliena Haennyja na mjestu glavnog izvršnog direktora Anonima. ...

  OBJAVLJENO: 03.07.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.