Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Aukcija Only Watch 2017 DOGAĐANJA

Aukcija Only Watch 2017

L’Association Monégasque contre les Myopathies izabrala je Christie's kao aukcijsku kuću za aukciju ONLY WATCH 2017, na kojoj će biti ponuđeno 49 satova. 

OBJAVLJENO: 08.08.2017

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Only watch 2017 Only Watch Only Watch

Aukcija će se održati 11. studenog u Four Seasons – Hôtel des Bergues u Ženevi, a među brendovima koji će se predstaviti su i Audemars Piguet, Bell & Ross, Blancpain, Chopard, Frédérique Constant, Girard Perregaux, H.Moser & Cie, Hermès, Hublot, Patek Philippe, Piaget, , Tag Heuer, Tudor, Ulysse Nardin, Zenith i mnogi drugi.

Only Watch omogućava da se brojni svjetski satovi nađu na istom mjestu, ali i da se proslave dobre strane današnje satne industrije: inovacije, tehničko znanje i kreativnost.

Ova će aukcija biti održana kao samostalna dobrotvorna aukcija, a sav prihod bit će namijenjen znanstvenim i medicinskim istraživanjima o neuromuskularnim bolestima općenito te posebno o muskularnoj distrofiji Duchenne.

Ususret aukciji, satovi će biti izloženi i na drugim mjestima diljem svijeta, počevši od Monaco Yacht Showa krajem rujna, preko New Yorka, Las Angelesa, Singapura, Hong Konga i brojnih drugih gradova. 
 
OSTALA DOGAĐANJA
 • Omegini olimpijski krugovi DOGAĐANJA

  Omegini olimpijski krugovi

  Predstavljajući boje slavnih krugova Olimpijskih igara, Omegina kolekcija Seamaster Olimpijske igre obilježila je dugogodišnje partnerstvo s ...

  OBJAVLJENO: 21.02.2018
 • Isabelle Huppert nosi Chopard DOGAĐANJA

  Isabelle Huppert nosi Chopard

  Za vrijeme nedavnog tjedna visoke mode, održanog u Parizu, supredsjednica Choparda, Caroline Scheufele predstavila je u Muzeju Baccarat najnoviju nakitnu ...

  OBJAVLJENO: 07.02.2018
 • Rolexov kutak u draguljarnici Malalan DOGAĐANJA

  Rolexov kutak u draguljarnici Malalan

  Draguljarnica Malalan otvorila je Rolexov kutak u svojoj zagrebačkoj trgovini. 

  OBJAVLJENO: 06.02.2018
 • Bradley Cooper ambasador IWC-a DOGAĐANJA

  Bradley Cooper ambasador IWC-a

  Na ovogodišnjem SIHH-u IWC je svečano predstavio popularnog holivudskog glumca Bradleyja Coopera kao novog ambasadora ove stare švicarske ...

  OBJAVLJENO: 19.01.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.