Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Aukcija Only Watch 2017 DOGAĐANJA

Aukcija Only Watch 2017

L’Association Monégasque contre les Myopathies izabrala je Christie's kao aukcijsku kuću za aukciju ONLY WATCH 2017, na kojoj će biti ponuđeno 49 satova. 

OBJAVLJENO: 08.08.2017

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Only watch 2017 Only Watch Only Watch

Aukcija će se održati 11. studenog u Four Seasons – Hôtel des Bergues u Ženevi, a među brendovima koji će se predstaviti su i Audemars Piguet, Bell & Ross, Blancpain, Chopard, Frédérique Constant, Girard Perregaux, H.Moser & Cie, Hermès, Hublot, Patek Philippe, Piaget, , Tag Heuer, Tudor, Ulysse Nardin, Zenith i mnogi drugi.

Only Watch omogućava da se brojni svjetski satovi nađu na istom mjestu, ali i da se proslave dobre strane današnje satne industrije: inovacije, tehničko znanje i kreativnost.

Ova će aukcija biti održana kao samostalna dobrotvorna aukcija, a sav prihod bit će namijenjen znanstvenim i medicinskim istraživanjima o neuromuskularnim bolestima općenito te posebno o muskularnoj distrofiji Duchenne.

Ususret aukciji, satovi će biti izloženi i na drugim mjestima diljem svijeta, počevši od Monaco Yacht Showa krajem rujna, preko New Yorka, Las Angelesa, Singapura, Hong Konga i brojnih drugih gradova. 
 
OSTALA DOGAĐANJA
 • Rekordnih 35 izlagača na nadolazećem SIHH-u DOGAĐANJA

  Rekordnih 35 izlagača na nadolazećem SIHH-u

  Na dvadeset i osmom po redu Ženevskom salonu satova (Salon International de la Haute Horlogerie), koji će se održavati od 15. do 19. siječnja 2018. u ...

  OBJAVLJENO: 01.12.2017
 • Izložba o Submarineru u Zagrebu DOGAĐANJA

  Izložba o Submarineru u Zagrebu

  Draguljarnica Malalan i Rolex pozivaju vas na jedinstvenu izložbu kojom se istražuje svijet sata Oyster Perpetual Submariner, prvog ronilačkog sata ...

  OBJAVLJENO: 16.11.2017
 • Rolexov kutak u draguljarnici Malalan DOGAĐANJA

  Rolexov kutak u draguljarnici Malalan

  U Malalanovoj multibrand trgovini u središtu Zagreba uskoro će se otvoriti poseban kutak posvećen Rolexu.

  OBJAVLJENO: 18.10.2017
 • Odlazak Rogera Dubuisa DOGAĐANJA

  Odlazak Rogera Dubuisa

  Roger Dubuis, utemeljitelj istoimenog satnog brenda, preminuo je u subotu, 14. listopada 2017. u dobi od 80 godina.

  OBJAVLJENO: 16.10.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.