Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Isabelle Huppert nosi Chopard DOGAĐANJA

Isabelle Huppert nosi Chopard

Za vrijeme nedavnog tjedna visoke mode, održanog u Parizu, supredsjednica Choparda, Caroline Scheufele predstavila je u Muzeju Baccarat najnoviju nakitnu kolekciju ovoga brenda.

OBJAVLJENO: 07.02.2018

» Podijeli na Facebooku


Za vrijeme nedavnog tjedna visoke mode, održanog u Parizu, supredsjednica Choparda, Caroline Scheufele predstavila je u Muzeju Baccarat najnoviju nakitnu kolekciju ovoga brenda. Nakit iz kolekcije Precious Couture rado je predstavila glumica Isabelle Huppert te modeli Sara Sampaio, Petra Necmova i Catrinel Marlon.
OSTALA DOGAĐANJA
 • Omegini olimpijski krugovi DOGAĐANJA

  Omegini olimpijski krugovi

  Predstavljajući boje slavnih krugova Olimpijskih igara, Omegina kolekcija Seamaster Olimpijske igre obilježila je dugogodišnje partnerstvo s ...

  OBJAVLJENO: 21.02.2018
 • Rolexov kutak u draguljarnici Malalan DOGAĐANJA

  Rolexov kutak u draguljarnici Malalan

  Draguljarnica Malalan otvorila je Rolexov kutak u svojoj zagrebačkoj trgovini. 

  OBJAVLJENO: 06.02.2018
 • Bradley Cooper ambasador IWC-a DOGAĐANJA

  Bradley Cooper ambasador IWC-a

  Na ovogodišnjem SIHH-u IWC je svečano predstavio popularnog holivudskog glumca Bradleyja Coopera kao novog ambasadora ove stare švicarske ...

  OBJAVLJENO: 19.01.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.