Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Lindberghov unuk dobitnik prve Longinesove nagrade za avanturiste DOGAĐANJA

Lindberghov unuk dobitnik prve Longinesove nagrade za avanturiste

Erik Lindbergh, unuk legendarnog američkog pilota i izumitelja Charlesa Lindbergha, dobitnik je prve Longinesove nagrade za avanturiste i pionire iz područja zrakoplovstva.

OBJAVLJENO: 25.07.2018

» Podijeli na Facebooku


Erik je nagrađen je za rekreaciju Lindberghovog prekooceanskog leta, kojeg je povodom 75. godišnjice izveo 2002. godine, te svoj dugogodišnji rad na poljima svemirskog turizma i ekološkog zrakoplovstva. Longines Lindbergh Award inspirirana je upravo Lindberghovim nevjerojatnim prekooceanskim letom iz 1927. godine, za koji je nagrađen novčanim iznosom od 25.000 dolara, što je i svota koju Longines dodjeljuje dobitnicima svoje nagrade.
OSTALA DOGAĐANJA
 • Proslavljena 40. godišnjica partnerstva obitelji Mamić i Rolexa DOGAĐANJA

  Proslavljena 40. godišnjica partnerstva obitelji Mamić i Rolexa

  Obitelj Mamić, ponosni zastupnik i član Rolex obitelji proslavila je u hotelu Esplanade Zagreb veliki jubilej, 40. godišnjicu partnerstva s Rolexom, ...

  OBJAVLJENO: 16.10.2018
 • Bradley nosi IWC-ov Big Pilot DOGAĐANJA

  Bradley nosi IWC-ov Big Pilot

  Na nedavno održanom Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, slavni glumac i redatelj Bradley Cooper nosio je posebno izdanje IWC-ova Big Pilota (IW501007)....

  OBJAVLJENO: 21.09.2018
 • Organizirani posjeti Zenithovoj manufakturi DOGAĐANJA

  Organizirani posjeti Zenithovoj manufakturi

  Turistička zajednica švicarskog kontona Neuchâtel odabrala je Zenith za promoviranje duge tradicije švicarskog urarstva.

  OBJAVLJENO: 20.07.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.