Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Nova kolekcija brenda Marco Bicego DOGAĐANJA

Nova kolekcija brenda Marco Bicego

Talijanski brend luksuznog nakita na zagrebačkoj adresi draguljarnice Malalan predstavio je kolekciju Lunaria te demonstrirao stare vještine zlatarskih majstora.

OBJAVLJENO: 12.10.2017

» Podijeli na Facebooku


U izradi najfinijeg nakita nisu važni samo vrhunski materijali, nego i najbolje tehnike izrade. Uvjerili su se u to prisutni na jučerašnjem predstavljanju nove kolekcije Lunaria svjetski poznatog brenda nakita Marco Bicego, tijekom kojeg je predstavnik brenda demonstrirao antičku tehniku ručnog graviranja zlata korištenu prilikom izrade Lunarie. Nazočne je oduševila i raskošna ponuda draguljarnice Malalan, koju će od sada krasiti i nova kolekcija.

„U manje od godinu dana poslovanja u Zagrebu predstavili smo brojne brendove nakita i satova, preuredili prostorije za još ljepši i ugodniji dojam te privukli brojne zadovoljne klijente. Jedan od najuspješnijih brendova koje zastupamo je upravo Marco Bicego, stoga nam je veliko zadovoljstvo predstaviti i kolekciju Lunaria i njenu inačicu Lunariu Sedef, za koje ne sumnjamo da će pronaći put do mnogih srca“ – izjavio je Christiano Benvenuti iz Marco Bicego tima.

U čemu je čarolija Lunarie? Jedna od najvažnijih kolekcija brenda nastala je 2014. godine, a odlikuju je ručno gravirani nakit od 18-karatnog zlata oblikovan u listove koji podsjećaju na cvjetove istoimene biljke. Kao i u svakoj drugoj kolekciji Marca Bicega, posebna pozornost posvećena je detaljima – zlatni listovi ručno su gravirani i uokvireni nitima od poliranog zlata, čime se stvara stvara prekrasan kontrast između sjajne satenske površine i oštrog okvira. Nježni prirodni oblici na ovaj su način preneseni u moderno dizajniran nakit.

Posljednje izdanje kolekcije, koja je od sada dostupna i u draguljarnici Malalan, je Lunaria Sedef. Kao što samo ime govori, sedef je svojevrsni materijal iznenađenja, umetnut u zlatne listove i ručno graviran 18-karatnim zlatom. Nježne nijanse sedefa kolekciji daju delikatan izgled, a njegova mala težina jamči udobnost pri cjelodnevnom nošenju nakita. Osim jednobojnih verzija s bijelim ili sivim sedefima, dizajnirana je i linija u kombinaciji dviju boja te jedna još dragocjenija, optočena dijamantima.

Svaki detalj govori za sebe, a zajedno čine kolekciju koja će dugo ostati primjećena. Stoga, zaputite se u Cesarčevu 6-8 i uvjerite se i sami u čaroliju Lunarie. 
 
OSTALA DOGAĐANJA
 • Rekordnih 35 izlagača na nadolazećem SIHH-u DOGAĐANJA

  Rekordnih 35 izlagača na nadolazećem SIHH-u

  Na dvadeset i osmom po redu Ženevskom salonu satova (Salon International de la Haute Horlogerie), koji će se održavati od 15. do 19. siječnja 2018. u ...

  OBJAVLJENO: 01.12.2017
 • Izložba o Submarineru u Zagrebu DOGAĐANJA

  Izložba o Submarineru u Zagrebu

  Draguljarnica Malalan i Rolex pozivaju vas na jedinstvenu izložbu kojom se istražuje svijet sata Oyster Perpetual Submariner, prvog ronilačkog sata ...

  OBJAVLJENO: 16.11.2017
 • Rolexov kutak u draguljarnici Malalan DOGAĐANJA

  Rolexov kutak u draguljarnici Malalan

  U Malalanovoj multibrand trgovini u središtu Zagreba uskoro će se otvoriti poseban kutak posvećen Rolexu.

  OBJAVLJENO: 18.10.2017
 • Odlazak Rogera Dubuisa DOGAĐANJA

  Odlazak Rogera Dubuisa

  Roger Dubuis, utemeljitelj istoimenog satnog brenda, preminuo je u subotu, 14. listopada 2017. u dobi od 80 godina.

  OBJAVLJENO: 16.10.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.