Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Proslavljena 40. godišnjica partnerstva obitelji Mamić i Rolexa DOGAĐANJA

Proslavljena 40. godišnjica partnerstva obitelji Mamić i Rolexa

Obitelj Mamić, ponosni zastupnik i član Rolex obitelji proslavila je u hotelu Esplanade Zagreb veliki jubilej, 40. godišnjicu partnerstva s Rolexom, švicarskim proizvođačem satova sa sjedištem u Ženevi, koji ima globalnu reputaciju za izvrsnost u kvaliteti, pouzdanosti i preciznosti svojih satova.

OBJAVLJENO: 16.10.2018

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Mamić i Rolex Mamić i Rolex Mamić i Rolex Mamić i Rolex Mamić i Rolex

U sklopu proslave održala se i svečana inauguracija velike Rolex Daytona izložbe koja se prvi put održava u Hrvatskoj te daje potpuni uvid u priču ovog legendarnog kronografa.

Večer za pamćenje koja je organizirana za dugogodišnje klijente i poslovne partnere, okupila je uvažene goste iz gospodarskog, kulturnog, znanstvenog i športskog života. Među istaknutim gostima bila je i Nj.E. gđa. Emilija Georgieva Regamey, veleposlanica Švicarske u Hrvatskoj kojoj je ovo ujedno bilo i prvo službeno događanje od preuzimanja dužnosti. Gđa. Georgieva Regamey istaknula je kako joj je izrazito drago vidjeti uspješnu suradnju obitelji Mamić i Rolexa, okosnice švicarskog gospodarstva, koja traje već impozantnih 40 godina te nadodala kako obje kompanije povezuje ista nit, a to je težnja ka izvrsnosti u svakom segmentu poslovanja.

Kroz kratku video priču, napravljenu posebno za ovu prigodu, uzvanici su imali priliku upoznati se sa poviješću Mamić 1970, koju je započeo osnivač Pero Mamić, velikim partnerstvom s Rolexom, zahvaljujući besprijekornoj stručnosti i profesionalizmu. Tijekom svoje karijere, gospodin Mamić je čak radio i u Rolexu u New Yorku kao jedan od četiri člana ekspertne grupe. Tom prigodom gospodin Pero Mamić je i izjavio: „Velika je čast i odgovornost raditi za Rolex kroz sve ove godine. Profesionalizam, odgovornost i ljubav prema poslu vodili su me kroz sve ove godine, a upravo te odlike nastojim prenijeti i ostalim članovima tima koji uspješno nastavljaju obiteljski posao i suradnju s Rolexom.“

Uz poseban gastronomski doživljaj za koji je bila zadužena Ana Grgić, chefica restorana hotela Esplanade, okupljeni su imali prilike uživati i u ambijentalnim zvukovima jednog od najtalentiranijih mladih glazbenika domaće scene, Vlahe Arbulića. Poseban trenutak večeri uslijedio je kad je moderatorica večeri, glumica Bojana Gregorić najavila otvorenje jedinstvene Rolex Daytona izložbe, posvećenu strasti za brzinom i moto sportu koji su inspirirali ovu ikonu kronograf sata. Rolex Daytona izložba organizirana je kako bi se obilježila ova posebna prigoda te pružilo očaravajuće iskustvo kao znak zahvalnosti za podršku i lojalnost brendu tijekom četiri desetljeća.

Kroz niz panela i interaktivnih prikaza, izložba se vratila korijenima i evoluciji privlačnog sata Cosmograph Daytona, nazvanom po gradu na Floridi (SAD) koji je sinonim za brzinu, a cijenjen je od strane najbržih svjetskih vozača i entuzijasta. Uzvanici su imali jedinstvenu priliku uživo vidjeti i diviti se novom satu Cosmograph Daytona koji dolazi u Oyster čeliku, opremljen Carachrom monoblok kućištem u crnoj keramici, koji kombinira tehničku izvrsnost i performanse koje su poznate za Rolex s karakterističnom estetikom inspiriranom jedinstvenim naslijeđem ovog modela.

Stvoren 1963., Rolex Cosmograph Daytona je napravljen za utrke i ubrzo je ostvario nevjerojatan uspjeh u svijetu moto sporta, zahvaljujući svojoj pouzdanosti i performansama. Poznat samo kao „Daytona“, sat je stekao titulu ikone kao jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih kronografa na svijetu. Više od 50 godina nakon stvaranja, Cosmograph Daytona se i dalje razvija. Rolex nikad nije promijenio svoj pristup: nastoji dizajnirati i izraditi kronograf koji najbolje odgovara traganju branda za savršenstvom.

Obitelj Mamić

 
OSTALA DOGAĐANJA
 • Bradley nosi IWC-ov Big Pilot DOGAĐANJA

  Bradley nosi IWC-ov Big Pilot

  Na nedavno održanom Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, slavni glumac i redatelj Bradley Cooper nosio je posebno izdanje IWC-ova Big Pilota (IW501007)....

  OBJAVLJENO: 21.09.2018
 • Lindberghov unuk dobitnik prve Longinesove nagrade za avanturiste DOGAĐANJA

  Lindberghov unuk dobitnik prve Longinesove nagrade za avanturiste

  Erik Lindbergh, unuk legendarnog američkog pilota i izumitelja Charlesa Lindbergha, dobitnik je prve Longinesove nagrade za avanturiste i pionire iz područja ...

  OBJAVLJENO: 25.07.2018
 • Organizirani posjeti Zenithovoj manufakturi DOGAĐANJA

  Organizirani posjeti Zenithovoj manufakturi

  Turistička zajednica švicarskog kontona Neuchâtel odabrala je Zenith za promoviranje duge tradicije švicarskog urarstva.

  OBJAVLJENO: 20.07.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.