Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Cartierovi parfemi za nju i njega KULTURA I STIL

Cartierovi parfemi za nju i njega

Cartier je nedavno s ponosom predstavio dva nova parfema; L’Extrait de la Panthère za nju i Déclaration d’Un Soir za njega.

OBJAVLJENO: 18.11.2014

» Podijeli na Facebooku


L’Extrait de la Panthère odraz je intenzivne varijacije Eau de Parfuma s naglaskom na topli miris s baršunastom senzacijom cvijeća, a nalazi se u boci koja je zapanjujuća poput kakva dragulja.

Tajno oružje za sofisticiranoga gospodina, Déclaration d’Un Soir miris je prožet opojnim šarmom i elegancijom zarobljen u kultnoj staklenoj boci sa crnom kravatom i crvenim detaljima.

OSTALE NOVOSTI
 • Pet načina kako stilizirati torbu svilenom maramom KULTURA I STIL

  Pet načina kako stilizirati torbu svilenom maramom

  Ako ste u potrazi za nekoliko inspiracija kako se ovog proljeća poigrati modnim dodacima, predlažemo da nikako ne zaboravite na bezvremensku svilenu maramu ...

  OBJAVLJENO: 19.03.2019
 • Chanel kao najbolji božićni poklon KULTURA I STIL

  Chanel kao najbolji božićni poklon

  Svoje bolje polovice ovog Božića razveselite s jednim od Chanelovih luksuznih noviteta pod borom – parfemom N°5 Red Edition u posebnom crvenom ...

  OBJAVLJENO: 13.12.2018
 • Freywilleov parfem za muškarce KULTURA I STIL

  Freywilleov parfem za muškarce

  Freywille, popularni bečki proizvođač nakita, na tržište je plasirao ekskluzivni parfem za muškarce jednostavnog naziva Freywille Pour Homme....

  OBJAVLJENO: 30.01.2017
 • Kravate iz Freywillea KULTURA I STIL

  Kravate iz Freywillea

  Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su Freywille kravate. 

  OBJAVLJENO: 19.10.2016

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.