Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Chanel kao najbolji božićni poklon KULTURA I STIL

Chanel kao najbolji božićni poklon

Svoje bolje polovice ovog Božića razveselite s jednim od Chanelovih luksuznih noviteta pod borom – parfemom N°5 Red Edition u posebnom crvenom izdanju, dekorativnom kozmetikom ukrašenom talismanom lava iz kolekcije Libre, bogatom i baršunastom kremom za ruke La Crème Main Texture Riche, izuzetnim proizvodima za njegu kože iz kolekcije Sublimage te vizualno upečatljivim mat ruževima Rouge Allure. 

OBJAVLJENO: 13.12.2018

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Chanel Rouge Allure Chanel Rouge Allure Chanel Rouge Allure

 
OSTALE NOVOSTI
 • Pet načina kako stilizirati torbu svilenom maramom KULTURA I STIL

  Pet načina kako stilizirati torbu svilenom maramom

  Ako ste u potrazi za nekoliko inspiracija kako se ovog proljeća poigrati modnim dodacima, predlažemo da nikako ne zaboravite na bezvremensku svilenu maramu ...

  OBJAVLJENO: 19.03.2019
 • Freywilleov parfem za muškarce KULTURA I STIL

  Freywilleov parfem za muškarce

  Freywille, popularni bečki proizvođač nakita, na tržište je plasirao ekskluzivni parfem za muškarce jednostavnog naziva Freywille Pour Homme....

  OBJAVLJENO: 30.01.2017
 • Kravate iz Freywillea KULTURA I STIL

  Kravate iz Freywillea

  Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su Freywille kravate. 

  OBJAVLJENO: 19.10.2016

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.