Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Freywilleov parfem za muškarce KULTURA I STIL

Freywilleov parfem za muškarce

Freywille, popularni bečki proizvođač nakita, na tržište je plasirao ekskluzivni parfem za muškarce jednostavnog naziva Freywille Pour Homme. 

OBJAVLJENO: 30.01.2017

» Podijeli na Facebooku


Na površini parfema Freywille Pour Homme lebdi svježi grejp i bergamot sa suptilnim dodatkom toplog cimeta te muškatnog oraščića, dok srce parfema čine ruža, iris i lagane note papra. Baza parfema su pak cedar, pačuli i otmjene note vetivera.


Foto: Decker + Kutić
OSTALE NOVOSTI
 • Chanel kao najbolji božićni poklon KULTURA I STIL

  Chanel kao najbolji božićni poklon

  Svoje bolje polovice ovog Božića razveselite s jednim od Chanelovih luksuznih noviteta pod borom – parfemom N°5 Red Edition u posebnom crvenom ...

  OBJAVLJENO: 13.12.2018
 • Kravate iz Freywillea KULTURA I STIL

  Kravate iz Freywillea

  Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su Freywille kravate. 

  OBJAVLJENO: 19.10.2016
 • Cartierovi parfemi za nju i njega KULTURA I STIL

  Cartierovi parfemi za nju i njega

  Cartier je nedavno s ponosom predstavio dva nova parfema; L’Extrait de la Panthère za nju i Déclaration d’Un Soir za njega.

  OBJAVLJENO: 18.11.2014

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.