Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Freywilleov nakit inspiriran Sicilijom NAKIT

Freywilleov nakit inspiriran Sicilijom

Nova Freywilleova kolekcija Vibrant Sicily nadahnuta je originalnom vještinom sicilijanskih majstora i umjetničkim djelom poznatim kao Carretto Siciliano, koji je u prošlosti predstavljao vučna, drvena kolica, umjetnički ukrašena rezbarenjem i kompleksnim bojanjem drveta.

OBJAVLJENO: 04.10.2017

» Podijeli na Facebooku


Kroz jarke boje i raskošne motive na tom jedinstvenom umjetničkom djelu oživljavale su se scene svakodnevnog života ili pak maštovita, mitološka bića.

Kolekcija Vibrant Sicily prepoznatljivim bojama Sicilije (crvenom, plavom, žutom i bijelom) slavi osjećaj punine života, a upečatljiva paleta u harmoničnoj kompoziciji iscrtava simbole poput cvijeća, Sunčevih zraka, kružnica i kvadratića.

Značenje motiva vezano je za simboliku Sunca i Mjeseca kao kraljevskog para za mir, obnovu i život. U crvenim i žutim nijansama, radi karakterističnog trokutastog oblika poput antičke zvijezde, može se iščitati Trinacria – grčko ime za Siciliju.

Nova Freywilleova kolekcija dostupna je u zagrebačkom butiku i u online butiku. 
 
OSTALI TEKSTOVI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.