Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Black Bay GMT s novim manufakturnim kalibrom TEMA TJEDNA

Black Bay GMT s novim manufakturnim kalibrom

Tudor je na Baselworldu predstavio Black Bay GMT, dojmljivi sportski sat s prikazom druge vremenske zone i omiljenim dvobojnim „Pepsi“ obručem

OBJAVLJENO: 20.07.2018

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Tudor Black Bay GMT Tudor Black Bay GMT Tudor Black Bay GMT

Na ovogodišnjem Sajmu satova u Baselu Tudorova cijenjena kolekcija ronilačkih modela Black Bay dobila je inačicu s prikazom druge vremenske zone i, među obožavateljima satova izuzetno popularnim, dvobojnim „Pepsi“ obručem, nazvanu jednostavno Black Bay GMT.

Povijesno naslijeđe

Black Bay GMT zadržao je osnovna obilježja kolekcije Black Bay, inspirirana povijesnim naslijeđem Tudora – jednostavan i čitljiv brojčanik ronilačkog stila s velikim luminiscentnim oznakama vremena, inspiriran modelima iz pedesetih godina prošlog stoljeća, i luminiscentnim kazaljkama u obliku snježnih pahulja, tzv. snow flake, preuzetih s modela iz 1969. godine, veliku krunicu korištenu na modelu iz 1958., poznatom kao Big Crown, te vodootpornost do respektabilnih 200 metara dubine.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 28, ljeto 2018.


OSTALE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.