Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Cartier Libre NOVOSTI

Cartier Libre

Cartier Libre kolekcija je pet ženskih nakitnih satova - Baignoire Débordante, Baignoire Infinie, Baignoire Etoilée, Baignoire Interdite i Crash Radieuse – kojima su svojstveni hrabar i upečatljiv dizajn utemeljen na reinterpretaciji ovalnog oblika, vrhunski materijali i minuciozna izrada. Izdvajamo model Baignoire Infinie (ref. HPI01286) koji je izrađen od bijelog zlata i ukrašen dijamantima, crnim spinelima i sedefom, a pokreće ga kvarcni mehanizam s funkcijama sati i minuta.

Više o modelima predstavljenim na ovogodišnjem SIHH-u u novom broju časopisa Satovi i nakit.

OBJAVLJENO: 22.05.2018

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI
 • Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 NOVOSTI

  Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001

  Novi model Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 stare švicarske manufakture Patek Philippe odiše profinjenošću i luksuzom.

  OBJAVLJENO: 17.08.2018
 • Chanelov Monsieur de Chanel NOVOSTI

  Chanelov Monsieur de Chanel

  Novo izdanje Chanelovog luksuznog muškog sata Monsieur de Chanel kao najupečatljiviji detalj ima zlatnu figuru lava na crnom brojčaniku.

  OBJAVLJENO: 16.08.2018
 • Zenithova serija satova Defy Classic NOVOSTI

  Zenithova serija satova Defy Classic

  Defy, Zenithova serija satova koja služi kao poligon za isprobavanje novih ideja, dobila je klasične modele obogaćene modernim elementima.

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Tourbillon koji kao da lebdi TEMA TJEDNA

  Tourbillon koji kao da lebdi

  Manero Tourbillon Double Peripheral smješten je na tri skrivena periferno postavljena keramička kuglična ležaja, čime je postignut efekt lebdenja

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Posveta ronilačkoj legendi NOVOSTI

  Posveta ronilačkoj legendi

  Brend Certina zavirio je u svoju bogatu urarsku povijest i odlučio vjerno rekreirati svoj poznati ronilački sat iz 60-ih godina prošlog stoljeća....

  OBJAVLJENO: 08.08.2018


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.