Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Christophe Claretov Angelico NOVOSTI

Christophe Claretov Angelico

Povodom tridesetog rođendana svoje Manufakture i desetog rođendana svog brenda, švicarski urar Christophe Claret predstavio je tehnički napredan i estetski upečatljiv model Angelico, čije su glavne značajke stalno napajanje putem lanca, tj. kabela izrađenog od čvrstih nanovlakana, i fuséea, te tourbillon sa zapornim sustavom s blokatorom, a koji dominiraju brojčanikom. Osim navedenih, sat ima i funkcije prikaza sati kod kuće i u drugoj vremenskoj zoni s indikacijom dana/noći, a vidljivi su u prozorčićima smještenima na 5 i 7 sati, te minuta, koje prikazuje indikator koji se kreće samim rubom brojčanika. Opisane komplikacije dio su manufakturnog kalibra DTC08 na ručno navijanje sa 62 rubina, 72-satnom rezervom snage i frekvencijom od 18.800 vibracija na sat.

Više o Christophe Claretovom 1822 Angelicu i ostalim satovima s ovogodišnjeg Ženevskog salona satova potražite u novom broju Satova i nakita koji izlazi u proljeće 2019.

OBJAVLJENO: 21.02.2019

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.