Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Đoković uz pomoć Seika upoznao svog najopasnijeg protivnika NOVOSTI

Đoković uz pomoć Seika upoznao svog najopasnijeg protivnika

Novak Đoković, svjetski teniski as i dugogodišnji ambasador japanskog satnog brenda Seiko, u srijedu 9. siječnja 2019. u Melbourneu dobio je priliku upoznati svog najopasnijeg protivnika – samog sebe!

Naime, Seiko Australija za Đokovića je organizirao posebno događanje na kojem je dobio priliku upoznati svog avatara u novoj virtual reality (VR) teniskoj igri, dizajniranoj na način da akcija na virtualnom teniskom terenu izgleda što realnije.

Prije ovog događanja ljubitelji tenisa odigrali su spomenutu VR igru na trgu u Melbourneu, a četiri najbolja natjecatelja osvojila su upoznavanje sa Đokovićem, s tim da je najuspješniji nagrađen sa Seikovim limitiranim satom s Novakovim potpisom i tisuću dolara.

Đoković je iskoristio ovo događanje kako bi djeci darovao posebne satove kreirane za humanitarnu fondaciju Novak Đoković.

OBJAVLJENO: 10.01.2019

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

Novak Đoković i Seiko Novak Đoković i Seiko Novak Đoković i Seiko Novak Đoković i Seiko Novak Đoković i Seiko Novak Đoković i SeikoZADNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.