Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Nardinov Freak Vision NOVOSTI

Nardinov Freak Vision

Freak Vision, novi model u avangardnoj kolekciji Freak, donosi čak tri važne inovacije – iznimno lagani kotač nemirnice izrađen od silicija i nikla, napredni automatski sustav navijanja Grinder, sastavljen od okvira s četiri ručice povezane s rotorom koje stvaraju veći moment sile i omogućuju lakše okretanje rotora bez trenja i time brže navijanje sata, te silicijski sidrasti zaporni sustav sa stalnim impulsom sile, kod kojeg je okvir s kotvom fiksiran u središte, a same kotve nisu učvršćene u ležajeve već ih u zraku „drže“ dva veoma tanka kraka okvira, čime je eliminirano trenje i zajamčeno ujednačeno osciliranje kotača nemirnice.

Više o modelima predstavljenim na ovogodišnjem SIHH-u u novom broju časopisa Satovi i nakit.

OBJAVLJENO: 14.05.2018

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI
 • Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 NOVOSTI

  Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001

  Novi model Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 stare švicarske manufakture Patek Philippe odiše profinjenošću i luksuzom.

  OBJAVLJENO: 17.08.2018
 • Chanelov Monsieur de Chanel NOVOSTI

  Chanelov Monsieur de Chanel

  Novo izdanje Chanelovog luksuznog muškog sata Monsieur de Chanel kao najupečatljiviji detalj ima zlatnu figuru lava na crnom brojčaniku.

  OBJAVLJENO: 16.08.2018
 • Zenithova serija satova Defy Classic NOVOSTI

  Zenithova serija satova Defy Classic

  Defy, Zenithova serija satova koja služi kao poligon za isprobavanje novih ideja, dobila je klasične modele obogaćene modernim elementima.

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Tourbillon koji kao da lebdi TEMA TJEDNA

  Tourbillon koji kao da lebdi

  Manero Tourbillon Double Peripheral smješten je na tri skrivena periferno postavljena keramička kuglična ležaja, čime je postignut efekt lebdenja

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Posveta ronilačkoj legendi NOVOSTI

  Posveta ronilačkoj legendi

  Brend Certina zavirio je u svoju bogatu urarsku povijest i odlučio vjerno rekreirati svoj poznati ronilački sat iz 60-ih godina prošlog stoljeća....

  OBJAVLJENO: 08.08.2018


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.