Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Pametni sat za nogometne suce i fanove NOVOSTI

Pametni sat za nogometne suce i fanove

Povodom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, pod geslom Hublot voli nogomet (eng. Hublot Loves Football), ovaj je popularni švicarski brend predstavio Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™, novi pametni sat kreiran kako bi nogometnim fanovima olakšao i uljepšao praćenje najvećeg svjetskog sportskog događanja. Zanimljivo je da je Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™ proizveden na zahtjev FIFA-e, kojoj je trebao pouzdan sat za nogometne suce koji sude na utakmicama Prvenstva.

Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji prvo je u povijesti na kojem se koristi digitalna tehnologija za praćenje golova (tzv. goal-line tehnologija), a nogometni suci preko Hublotova pametnog sata izravno su spojeni na nju. Big Bang Referee 2018 World Cup Russia™ omogućava personalizaciju digitalnog brojčanika u boje i motive zastava 32 nacionalne reprezentacije koje sudjeluju u natjecanju, a uz njih dostupna su i dva neutralna „lica“. Sat dolazi s dva remena - znojnikom od spužve s grbom Svjetskog prvenstva i crnim gumenim, a za navijače je u ponudi i treći remen u bojama omiljene reprezentacije.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 28, ljeto 2018.

OBJAVLJENO: 04.07.2018

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI
 • Oyster Perpetual Cosmograph Daytona NOVOSTI

  Oyster Perpetual Cosmograph Daytona

  Rolex je za 2018. pripremio dosad najavangardnije izdanje svog legendarnog kronografa Oyster Perpetual Cosmograph Daytona s šarenim dijamantima na ...

  OBJAVLJENO: 18.07.2018
 • Tissot PRS 516 Alpine LE NOVOSTI

  Tissot PRS 516 Alpine LE

  Tissot je sportski kronograf Tissot PRS 516 Alpine Limited Edition posvetio satu PR 516.

  OBJAVLJENO: 17.07.2018
 • Breitlingov Navitimer Super 8 NOVOSTI

  Breitlingov Navitimer Super 8

  Breitlingov pilotski sat Navitimer Super 8 inspiriran je pilotskom štopericom Reference 637 iz 40-ih godina prošlog stoljeća.

  OBJAVLJENO: 16.07.2018
 • Buchererov Manero Flyback NOVOSTI

  Buchererov Manero Flyback

  Manero Flyback, popularni klasični kronograf švicarskog obiteljskog brenda Carl F. Bucherer.

  OBJAVLJENO: 13.07.2018
 • Pepsi s novim kalibrom i deset patenata TEMA TJEDNA

  Pepsi s novim kalibrom i deset patenata

  Nove verzije sata Oyster Perpetual GMT-Master II, zadržale su prepoznatljivi dvobojni obruč, a unaprjeđene su novim manufakturnim automatskim kalibrom 3285 s ...

  OBJAVLJENO: 13.07.2018


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.