Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Pepsi s novim kalibrom i deset patenata TEMA TJEDNA

Pepsi s novim kalibrom i deset patenata

Nove verzije sata Oyster Perpetual GMT-Master II, zadržale su prepoznatljivi dvobojni obruč, a unaprjeđene su novim manufakturnim automatskim kalibrom 3285 s deset patenata

OBJAVLJENO: 13.07.2018

» Podijeli na Facebooku


Glavne zvijezde Rolexove bogate ponude noviteta na ovogodišnjem Sajmu satova u Baselu bile su tri nove verzije legendarnog sportskog sata s prikazom više vremenskih zona – Oyster Perpetual GMT-Master II – koje su obogaćene novim materijalima i estetikom te novim manufakturnim mehanizmom. Novi modeli Oyster Perpetual GMT-Master II zadržali su prepoznatljive karakteristike izvornika zbog kojeg je i postao jedan od najpopularnijih satova ikad proizvedenih – dodatnu kazaljku u obliku strijele koja pokazuje vrijeme u drugoj vremenskoj zoni te dvobojni rotirajući obruč s 24-satnim oznakama vremena koji, kad se pravilno podesi, prikazuje vrijeme u trećoj vremenskoj zoni.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 28, ljeto 2018.


OSTALE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.