Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Pepsi s novim kalibrom i deset patenata TEMA TJEDNA

Pepsi s novim kalibrom i deset patenata

Nove verzije sata Oyster Perpetual GMT-Master II, zadržale su prepoznatljivi dvobojni obruč, a unaprjeđene su novim manufakturnim automatskim kalibrom 3285 s deset patenata

OBJAVLJENO: 13.07.2018

» Podijeli na Facebooku


Glavne zvijezde Rolexove bogate ponude noviteta na ovogodišnjem Sajmu satova u Baselu bile su tri nove verzije legendarnog sportskog sata s prikazom više vremenskih zona – Oyster Perpetual GMT-Master II – koje su obogaćene novim materijalima i estetikom te novim manufakturnim mehanizmom. Novi modeli Oyster Perpetual GMT-Master II zadržali su prepoznatljive karakteristike izvornika zbog kojeg je i postao jedan od najpopularnijih satova ikad proizvedenih – dodatnu kazaljku u obliku strijele koja pokazuje vrijeme u drugoj vremenskoj zoni te dvobojni rotirajući obruč s 24-satnim oznakama vremena koji, kad se pravilno podesi, prikazuje vrijeme u trećoj vremenskoj zoni.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 28, ljeto 2018.


OSTALE TEME TJEDNA
 • Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 NOVOSTI

  Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001

  Novi model Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 stare švicarske manufakture Patek Philippe odiše profinjenošću i luksuzom.

  OBJAVLJENO: 17.08.2018
 • Chanelov Monsieur de Chanel NOVOSTI

  Chanelov Monsieur de Chanel

  Novo izdanje Chanelovog luksuznog muškog sata Monsieur de Chanel kao najupečatljiviji detalj ima zlatnu figuru lava na crnom brojčaniku.

  OBJAVLJENO: 16.08.2018
 • Zenithova serija satova Defy Classic NOVOSTI

  Zenithova serija satova Defy Classic

  Defy, Zenithova serija satova koja služi kao poligon za isprobavanje novih ideja, dobila je klasične modele obogaćene modernim elementima.

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Tourbillon koji kao da lebdi TEMA TJEDNA

  Tourbillon koji kao da lebdi

  Manero Tourbillon Double Peripheral smješten je na tri skrivena periferno postavljena keramička kuglična ležaja, čime je postignut efekt lebdenja

  OBJAVLJENO: 10.08.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.