Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Sutra započinje 102. Baselworld NOVOSTI

Sutra započinje 102. Baselworld

102. izdanje najvećeg svjetskog sajma satova Baselworld svoja vrata otvara sutra 21. ožujka 2019., a trajat će do utorka 26. ožujka 2019.

Unatoč činjenici da su se brendovi iz Swatch grupe povukli sa sajma (Omega, Tissot, Longines, Rado, Hamilton, Certina, Blancpain, Glashütte Original, Breguet, Calvin Klein, Mido i dr.), čime je potencijalno izgubio na atraktivnosti, sajam ipak ide dalje oslanjajući se na jaka imena poput Rolexa, Patek Philippea, Tudora, Seika, Bvlgarija, Choparda, TAG-a, Hublota, Zenitha, Breitlinga i mnogih drugih.

Ove godine organizatori sajma više su se fokusirali na stvaranje ugodne atmosfere za medije i posjetitelje pa je tako proširen medijski centar i poboljšani sadržaji za druženje i odmor, kao npr. restorani, kafići, a redizajniran je i prostor rezerviran ekskluzivno za proizvođače nakita.

Foto: Courtesy of Baselworld
 

OBJAVLJENO: 20.03.2019

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI
 • Casio G-Shock Mudmaster s Bluetoothom na Baselu NOVOSTI

  Casio G-Shock Mudmaster s Bluetoothom na Baselu

  Casiov novi G-Shock Mudmaster GG-B100 prvi je sat u popularnoj sportskoj kolekciji Mudmaster s mogućnošću povezivanja s pametnim telefonom putem ...

  OBJAVLJENO: 17.04.2019
 • Muževna mistika iz Chanela na Baselworldu NOVOSTI

  Muževna mistika iz Chanela na Baselworldu

  Monsieur de Chanel, Chanelov elegantni sat namijenjen muškarcima, dobio je svoju mističnu crnu verziju, Monsieur de Chanel Édition Noire.

  OBJAVLJENO: 16.04.2019
 • Beckhamova morska avantura s Tudorom NOVOSTI

  Beckhamova morska avantura s Tudorom

  David Beckham, nogometna legenda i modna ikona, a od 2017. i ambasador švicarskog satnog brenda Tudor, upustio se u pravu morsku avanturu s Tudorovim ...

  OBJAVLJENO: 14.04.2019
 • Pedeseti rođendan legendarnog El Primera NOVOSTI

  Pedeseti rođendan legendarnog El Primera

  Povodom pedesetog rođendana kronografskog kalibra El Primero, Zenith je na tržište plasirao „slavljeničku“ trilogiju.

  OBJAVLJENO: 12.04.2019
 • Klasik u vintage ruhu TEMA TJEDNA

  Klasik u vintage ruhu

  Naslovnicu našeg novog Kataloga satova krasi Manero Flyback, vintage luksuzni kronograf nezavisne švicarske manufakture Carl F. Bucherer

  OBJAVLJENO: 12.04.2019


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.