Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Swatch grupa odlazi s Baselworlda NOVOSTI

Swatch grupa odlazi s Baselworlda

Swatch grupa neće više izlagati na Baselworldu. Objavile su to švicarske novine Neue Zürcher Zeitung, a to znači da sljedeće godine na dosad najvećem svjetskom sajmu satova više neće biti brendova kao što su Breguet, Blancpain, Harry Winston, Jaquet Droz, Omega, Glashütte Original, Longines, Rado, Tissot, Mido, Certina, Hamilton, Balmain i Calvin Klein.

Naravno, to osim toga znači i da je budućnost ovoga sajma ozbiljno dovedena u pitanje jer je jasno kakva je ovo poruka ostalim izlagačima i samo se čeka sljedeći korak Rolexa, Pateka i ostalih satnih velikana. Ova je odluka Swatch grupe posljedica nedavnih propalih dogovora s upravom Baselworlda. Podsjetimo, 101. Baselworld, održan u proljeće ove godine, imao je dobru posjećenost, ali prepolovljeni broj izlagača u odnosu na godinu prije.

Svijet satova se još jednom u svojoj povijesti drastično mijenja, nabolje ili nagore, vrijeme će vrlo skoro pokazati, a mi pratiti i informirati vas.

OBJAVLJENO: 30.07.2018

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.