Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Swatch grupa odlazi s Baselworlda NOVOSTI

Swatch grupa odlazi s Baselworlda

Swatch grupa neće više izlagati na Baselworldu. Objavile su to švicarske novine Neue Zürcher Zeitung, a to znači da sljedeće godine na dosad najvećem svjetskom sajmu satova više neće biti brendova kao što su Breguet, Blancpain, Harry Winston, Jaquet Droz, Omega, Glashütte Original, Longines, Rado, Tissot, Mido, Certina, Hamilton, Balmain i Calvin Klein.

Naravno, to osim toga znači i da je budućnost ovoga sajma ozbiljno dovedena u pitanje jer je jasno kakva je ovo poruka ostalim izlagačima i samo se čeka sljedeći korak Rolexa, Pateka i ostalih satnih velikana. Ova je odluka Swatch grupe posljedica nedavnih propalih dogovora s upravom Baselworlda. Podsjetimo, 101. Baselworld, održan u proljeće ove godine, imao je dobru posjećenost, ali prepolovljeni broj izlagača u odnosu na godinu prije.

Svijet satova se još jednom u svojoj povijesti drastično mijenja, nabolje ili nagore, vrijeme će vrlo skoro pokazati, a mi pratiti i informirati vas.

OBJAVLJENO: 30.07.2018

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI
 • Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 NOVOSTI

  Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001

  Novi model Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 stare švicarske manufakture Patek Philippe odiše profinjenošću i luksuzom.

  OBJAVLJENO: 17.08.2018
 • Chanelov Monsieur de Chanel NOVOSTI

  Chanelov Monsieur de Chanel

  Novo izdanje Chanelovog luksuznog muškog sata Monsieur de Chanel kao najupečatljiviji detalj ima zlatnu figuru lava na crnom brojčaniku.

  OBJAVLJENO: 16.08.2018
 • Zenithova serija satova Defy Classic NOVOSTI

  Zenithova serija satova Defy Classic

  Defy, Zenithova serija satova koja služi kao poligon za isprobavanje novih ideja, dobila je klasične modele obogaćene modernim elementima.

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Tourbillon koji kao da lebdi TEMA TJEDNA

  Tourbillon koji kao da lebdi

  Manero Tourbillon Double Peripheral smješten je na tri skrivena periferno postavljena keramička kuglična ležaja, čime je postignut efekt lebdenja

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Posveta ronilačkoj legendi NOVOSTI

  Posveta ronilačkoj legendi

  Brend Certina zavirio je u svoju bogatu urarsku povijest i odlučio vjerno rekreirati svoj poznati ronilački sat iz 60-ih godina prošlog stoljeća....

  OBJAVLJENO: 08.08.2018


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.