Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Zaronite s Tissotom na ruci TEMA TJEDNA

Zaronite s Tissotom na ruci

Satovi iz Tissotove kolekcije Seastar 1000 Gent Automatic savršeni su za ronjenje jer imaju robusno čelično kućište vodootporno do 300 metara, čitljivi brojčanik i pouzdani automatski kalibar

OBJAVLJENO: 06.07.2018

» Podijeli na Facebooku


Popularni švicarski satni brend Tissot na ovogodišnjem je Sajmu satova u Baselu predstavio kolekciju ronilačkih satova Tissot Seastar 1000 Gent Automatic, koji će svojom pouzdanošću uveličati morske avanture, a sportskom elegancijom će se uklopiti u svaku ljetnu odjevnu kombinaciju.

Kao svi kvalitetni ronilački satovi, modeli Seastar 1000 Gent Automatic imaju robusno i čvrsto kućište promjera 43 milimetra, koje je izrađeno od nehrđajućeg čelika, krunicu na vijak i rotirajući obruč s keramičkim umetkom s oznakama vremena zarona i luminiscentnom točkom na prvoj minuti. Tissotovi novi satovi vodootporni su do impresivnih 300 metara dubine, odnosno tisuću stopa, po čemu je kolekcija i dobila ime. Brojčanik jednostavnog dizajna zbog velikih luminiscentnih kazaljki i oznaka vremena lako je čitljiv u mračnim dubinama, što je preduvjet za funkcionalan ronilački sat. Na 6 sati postavljen je okrugli prozorčić datuma.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 28, ljeto 2018.


OSTALE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.