Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Završen 28. SIHH NOVOSTI

Završen 28. SIHH

Dvadeset i osmi Ženevski salon održan je ove godine od 15. do 19. siječnja, i to u prilično vedrom tonu. Izlagači i distributeri bili su iznimo zadovoljni izloženim modelima i interesom koji su izazvali. U par rečenica (a opširnije ćemo naravno izvijestiti u novom broju Satova i nakita) na ovogodišnjem su Salonu brendovi predstavili manje kolekcija s manje varijacija, cijene su opet bile niže, a za njih je ponuđena i veća vrijednost, tako da se konstatacija vrijednost za novac napokon ostvaruje kada je riječ o satnoj industriji. Što se komplikacija tiče, i njih je bilo, ali u manjim serijama, na način da se pozornost posveti željama kupaca. Ludosti u području komplikacija preuzeli su na sebe nezavisni izlagači, koji su također izazvali golemi interes.

Od modela veliku je pažnju izazvao Baumatic, novi model Baume & Merciera u kojem je Richemont grupa napokon predstavila oprugu načinjenu od silicija; zatim Jeager LeCoultreov Polaris, namijenjen mlađoj populaciji kao i Montblancova kolekcija 1858.

Salon je ove godine bio mjesto zanimljivih i korisnih rasprava, prezentacija i intervjua s CEO-ima, a posljednjeg je dana baš kao i prošle godine svoja vrata otvorio širokoj publici.

 

OBJAVLJENO: 19.01.2018

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.