Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Završen 28. SIHH NOVOSTI

Završen 28. SIHH

Dvadeset i osmi Ženevski salon održan je ove godine od 15. do 19. siječnja, i to u prilično vedrom tonu. Izlagači i distributeri bili su iznimo zadovoljni izloženim modelima i interesom koji su izazvali. U par rečenica (a opširnije ćemo naravno izvijestiti u novom broju Satova i nakita) na ovogodišnjem su Salonu brendovi predstavili manje kolekcija s manje varijacija, cijene su opet bile niže, a za njih je ponuđena i veća vrijednost, tako da se konstatacija vrijednost za novac napokon ostvaruje kada je riječ o satnoj industriji. Što se komplikacija tiče, i njih je bilo, ali u manjim serijama, na način da se pozornost posveti željama kupaca. Ludosti u području komplikacija preuzeli su na sebe nezavisni izlagači, koji su također izazvali golemi interes.

Od modela veliku je pažnju izazvao Baumatic, novi model Baume & Merciera u kojem je Richemont grupa napokon predstavila oprugu načinjenu od silicija; zatim Jeager LeCoultreov Polaris, namijenjen mlađoj populaciji kao i Montblancova kolekcija 1858.

Salon je ove godine bio mjesto zanimljivih i korisnih rasprava, prezentacija i intervjua s CEO-ima, a posljednjeg je dana baš kao i prošle godine svoja vrata otvorio širokoj publici.

 

OBJAVLJENO: 19.01.2018

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI
 • Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 NOVOSTI

  Patekov Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001

  Novi model Chronograph Perpetual Calendar ref. 5270P-001 stare švicarske manufakture Patek Philippe odiše profinjenošću i luksuzom.

  OBJAVLJENO: 17.08.2018
 • Chanelov Monsieur de Chanel NOVOSTI

  Chanelov Monsieur de Chanel

  Novo izdanje Chanelovog luksuznog muškog sata Monsieur de Chanel kao najupečatljiviji detalj ima zlatnu figuru lava na crnom brojčaniku.

  OBJAVLJENO: 16.08.2018
 • Zenithova serija satova Defy Classic NOVOSTI

  Zenithova serija satova Defy Classic

  Defy, Zenithova serija satova koja služi kao poligon za isprobavanje novih ideja, dobila je klasične modele obogaćene modernim elementima.

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Tourbillon koji kao da lebdi TEMA TJEDNA

  Tourbillon koji kao da lebdi

  Manero Tourbillon Double Peripheral smješten je na tri skrivena periferno postavljena keramička kuglična ležaja, čime je postignut efekt lebdenja

  OBJAVLJENO: 10.08.2018
 • Posveta ronilačkoj legendi NOVOSTI

  Posveta ronilačkoj legendi

  Brend Certina zavirio je u svoju bogatu urarsku povijest i odlučio vjerno rekreirati svoj poznati ronilački sat iz 60-ih godina prošlog stoljeća....

  OBJAVLJENO: 08.08.2018


Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.