Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Zlato za NOMOS NOVOSTI

Zlato za NOMOS

Njemački satni brend NOMOS Glashütte na dodjeli prestižnih nagrada za dizajn German Design Awards, održanoj u Berlinu u studenom 2018., osvojio je zlatnu medalju u kategoriji luksuza za svoj model Autobahn neomatik 41 date.

Brojčanik sata inspiriran je upravljačkom pločom klasičnih automobila na što ukazuju udubljeno središte brojčanika i male sekunde,  luminiscentni luk koji uokviruje logo brenda te disk s tri datum (jučerašnji, današnji, sutrašnji) na samom rubu.

Sat pokreće manufakturni automatski kalibar DUW 6101 s 27 rubina, 42-satnom rezervom snage i fukcijama sati, minuta, malih stop-sekundi i datuma. K

ućište promjera 41 milimetar izrađeno je od čelika, s obje je strane prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 100 metara.

Sat dolazi na tekstilnom remenu,a dostupan je u verzijama s bijelim brojčanikom s bijelim detaljima, bijelim brojčanikom s modrim detaljima i modrim brojčanikom.

OBJAVLJENO: 02.01.2019

» Podijeli na Facebooku
ZADNJE NOVOSTI

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.