Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Klasični ženstveni dizajn i moderna estetika TEMA TJEDNA

Klasični ženstveni dizajn i moderna estetika

Nova ženska kolekcija satova Trésor namijenjena je novim generacijama ljubiteljica satova, ističu iz Omege

OBJAVLJENO: 08.06.2018

» Podijeli na Facebooku

VEZANE SLIKE

kolekcija_Tresor_02 kolekcija_Tresor_03 kolekcija_Tresor_04

Omega, satni brend koji već duže od stoljeća proizvodi i unaprjeđuje satove za žene, na ovogodišnjem Sajmu satova u Baselu predstavio je potpuno novu kolekciju profinjenih ženskih modela nazvanu Trésor. Ženska kolekcija Trésor zamišljena je kao spoj klasičnog ženstvenog dizajna i moderne estetike, a, kako ističu iz Omege, namijenjena je novim generacijama ljubiteljica satova.

Najdojmljiviji element satova iz kolekcije Trésor je elegantno okruglo kućište, dimenzija 36 x 8,85 milimetara ili 39 x 9,75 milimetara, izrađeno od nehrđajućeg čelika ili 18-karatnog Sedna zlata, koje je s prednje strane prekriveno safirnim staklom, a sa stražnje zrcalom ukrašenim gravurom latica cvijeta (dizajn poznat kao Her Time), dok mu su mu obruč i prihvati remena „prošarani“ s 38 dijamanata. Krunica sata izrađena je od poliranog zlata i ukrašena motivom cvijeta, kojeg tvori pet isprepletenih stiliziranih grčkih slova omega od tekuće crvene keramike (tzv. HyCeram) s dijamantom u sredini. Na sofisticiranom brojčaniku, koji je, ovisno o modelu, izrađen od sedefa ili dolazi u srebrnoj, smeđoj, crnoj, plavoj ili bijeloj boji, ističu se izdužene rimske brojke i tanke kazaljke. Satove pokreće Omegin precizni kvarcni kalibar 4061 s funkcijama sati i minuta. Kolekcija Trésor sastoji se od devet modela koji dolaze na kožnom remenu ili remenu od tkanine. 


OSTALE TEME TJEDNA
 • Audemarsova majstorska skeletonizacija TEMA TJEDNA

  Audemarsova majstorska skeletonizacija

  Royal Oak Tourbillon Extra-Thin Openworked odličan je primjer majstorske skeletonizacije, jedne od najzahtjevnijih tehnika u urarstvu.

  OBJAVLJENO: 15.10.2018
 • GF-ov najkompliciraniji sat TEMA TJEDNA

  GF-ov najkompliciraniji sat

  Grande Sonnerie uspostavlja savršenu ravnotežu između mehanizma, vanjštine i akustičnosti.

  OBJAVLJENO: 09.10.2018
 • Stolni satovi TEMA TJEDNA

  Stolni satovi

  U novom nastavku našeg feljtona pišemo o stolnim satovima koji su nastali u prvim desetljećima 15. stoljeća primjenom pogona na oprugu.

  OBJAVLJENO: 14.09.2018
 • Satovi s kalendarom TEMA TJEDNA

  Satovi s kalendarom

  Od starog vijeka kalendar je usko povezan sa satom, pa su današnji vječni kalendari na ručnim satovima samo sofisticirane izvedenice ...

  OBJAVLJENO: 31.08.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.