Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije TEMA TJEDNA

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije

Kolekcijom Superocean Héritage II, sastavljenom od dva klasična i jednog kronografskog ronilačkog modela, Breitling je obilježio šezdeseti rođendan svog popularnog Superoceana.

OBJAVLJENO: 28.07.2017

» Podijeli na Facebooku


Jubilarni šezdeseti rođedan svog popularnog ronilačkog sata Superocean švicarski brend Breitling odlučio je proslaviti predstavljanjem nove sportske kolekcije satova Superocean Héritage II.

Na tržište plasiran 1957. godine kao profesionalni sat za ronioce, Superocean je vrlo brzo oduševio ljubitelje sportskih satova te se svojom kvalitetom, pouzdanošću i visokim preformansama prometnuo u jedan od najtraženijih ronilačkih modela.

Očuvanje povijesnog duha

Svjestan vrijednosti i povijesnog utjecaja ovog ronilačkog sata, Breitling je 2007. godine, povodom pedesete godišnjice kreiranja prvog Superoceana, dizajnirao počasnu kolekciju satova Superocean Héritage, čija je zadaća bila očuvanje duha izvornog modela. Superocean Héritage s vremenom je postala jedna od najpopularnijih Breitlingovih kolekcija.

Nova kolekcija Superocean Héritage II, koja je koncipirana kao spoj estetskih detalja povijesnog Superoceana s modernim funkcionalnim elementima, logičan je i dostojan nasljednik prve Héritage kolekcije.


Više u časopisu Satovi i nakit broj 26, godina XV, lipanj 2017.  


OSTALE TEME TJEDNA
 • Audemarsova majstorska skeletonizacija TEMA TJEDNA

  Audemarsova majstorska skeletonizacija

  Royal Oak Tourbillon Extra-Thin Openworked odličan je primjer majstorske skeletonizacije, jedne od najzahtjevnijih tehnika u urarstvu.

  OBJAVLJENO: 13.10.2017
 • Piagetov rođendanski Altiplano TEMA TJEDNA

  Piagetov rođendanski Altiplano

  Piaget je 60. rođendan svoje kolekcije satova Altiplano proslavio s dva nova modela Altiplano 60th Anniversary.

  OBJAVLJENO: 06.10.2017
 • Nova Cobra sa skeletoniziranim rotorom TEMA TJEDNA

  Nova Cobra sa skeletoniziranim rotorom

  Clifton Club Shelby® Cobra CSX 2299 (ref. M0A10344) inspiriran je Shelbyjevim sportskim automobilom koji je 1964. godine pobijedio u utrci 24 sata Le ...

  OBJAVLJENO: 29.09.2017
 • Cartierov misteriozni sat TEMA TJEDNA

  Cartierov misteriozni sat

  Rotonde de Cartier Skeleton Mysterious Hour impresivna je kombinacija preciznog skeletoniziranja i funkcije misterioznih sati. 

  OBJAVLJENO: 22.09.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2017. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2017. godinu.