Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije TEMA TJEDNA

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije

Kolekcijom Superocean Héritage II, sastavljenom od dva klasična i jednog kronografskog ronilačkog modela, Breitling je obilježio šezdeseti rođendan svog popularnog Superoceana.

OBJAVLJENO: 28.07.2017

» Podijeli na Facebooku


Jubilarni šezdeseti rođedan svog popularnog ronilačkog sata Superocean švicarski brend Breitling odlučio je proslaviti predstavljanjem nove sportske kolekcije satova Superocean Héritage II.

Na tržište plasiran 1957. godine kao profesionalni sat za ronioce, Superocean je vrlo brzo oduševio ljubitelje sportskih satova te se svojom kvalitetom, pouzdanošću i visokim preformansama prometnuo u jedan od najtraženijih ronilačkih modela.

Očuvanje povijesnog duha

Svjestan vrijednosti i povijesnog utjecaja ovog ronilačkog sata, Breitling je 2007. godine, povodom pedesete godišnjice kreiranja prvog Superoceana, dizajnirao počasnu kolekciju satova Superocean Héritage, čija je zadaća bila očuvanje duha izvornog modela. Superocean Héritage s vremenom je postala jedna od najpopularnijih Breitlingovih kolekcija.

Nova kolekcija Superocean Héritage II, koja je koncipirana kao spoj estetskih detalja povijesnog Superoceana s modernim funkcionalnim elementima, logičan je i dostojan nasljednik prve Héritage kolekcije.


Više u časopisu Satovi i nakit broj 26, godina XV, lipanj 2017.  


OSTALE TEME TJEDNA
 • Buchererovi kronografi s prikazom svjetskog vremena TEMA TJEDNA

  Buchererovi kronografi s prikazom svjetskog vremena

  Sportski kronografi Patravi TravelTec i Patravi TravelTec II kombinacija su robusnog sportskog izgleda i iznimne funkcionalnosti kojoj pridonose indikatori ...

  OBJAVLJENO: 18.08.2017
 • Alpinin robusni ronilački pametni sat TEMA TJEDNA

  Alpinin robusni ronilački pametni sat

  Seastrong Horological Smartwatch inspiriran je starim Alpininim ronilačkim satovima koji su imali crni ili modri brojčanik s prepoznatljivim trokutićem na 12 ...

  OBJAVLJENO: 11.08.2017
 • Figuralni satovi TEMA TJEDNA

  Figuralni satovi

  U novom nastavku našeg feljtona pojašnjavamo sve o figuralnim satovima kod kojih skulptura okružuje, uokviruje brojčanik, ne integrirajući ga u ...

  OBJAVLJENO: 04.08.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2017. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2017. godinu.