Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije TEMA TJEDNA

Obnova najpopularnije Breitlingove kolekcije

Kolekcijom Superocean Héritage II, sastavljenom od dva klasična i jednog kronografskog ronilačkog modela, Breitling je obilježio šezdeseti rođendan svog popularnog Superoceana.

OBJAVLJENO: 28.07.2017

» Podijeli na Facebooku


Jubilarni šezdeseti rođedan svog popularnog ronilačkog sata Superocean švicarski brend Breitling odlučio je proslaviti predstavljanjem nove sportske kolekcije satova Superocean Héritage II.

Na tržište plasiran 1957. godine kao profesionalni sat za ronioce, Superocean je vrlo brzo oduševio ljubitelje sportskih satova te se svojom kvalitetom, pouzdanošću i visokim preformansama prometnuo u jedan od najtraženijih ronilačkih modela.

Očuvanje povijesnog duha

Svjestan vrijednosti i povijesnog utjecaja ovog ronilačkog sata, Breitling je 2007. godine, povodom pedesete godišnjice kreiranja prvog Superoceana, dizajnirao počasnu kolekciju satova Superocean Héritage, čija je zadaća bila očuvanje duha izvornog modela. Superocean Héritage s vremenom je postala jedna od najpopularnijih Breitlingovih kolekcija.

Nova kolekcija Superocean Héritage II, koja je koncipirana kao spoj estetskih detalja povijesnog Superoceana s modernim funkcionalnim elementima, logičan je i dostojan nasljednik prve Héritage kolekcije.


Više u časopisu Satovi i nakit broj 26, godina XV, lipanj 2017.  


OSTALE TEME TJEDNA
 • Elegantni sat s prikazom svjetskog vremena TEMA TJEDNA

  Elegantni sat s prikazom svjetskog vremena

  Model 1966 WW.TC ima disk s 24-satnim prikazom vremena koji se rotira i tako pokazuje točno vrijeme u 24 svjetska grada. 

  OBJAVLJENO: 08.12.2017
 • Novi Patrimony s Mjesečevim mijenama TEMA TJEDNA

  Novi Patrimony s Mjesečevim mijenama

  Najzanimljivija značajka modela Patrimony Moon Phase And Retrograde Date je funkcija indikacije Mjesečevih mijena, koju treba podesiti jednom u 122 godine.

  OBJAVLJENO: 01.12.2017
 • Škrinja koja skriva mehanički sat TEMA TJEDNA

  Škrinja koja skriva mehanički sat

  Heuer Marine, unikatni sat brenda Van Cleef & Arpels, kombinacija je luksuzne narukvice i sata.

  OBJAVLJENO: 24.11.2017
 • Avangardni Excalibur Spider Carbon od ugljika TEMA TJEDNA

  Avangardni Excalibur Spider Carbon od ugljika

  Excalibur Spider Carbon, novi sat Roger Dubuisa, odlikuje se skeletoniziranim mehanizmom i robusnim kućištem od ugljika. 

  OBJAVLJENO: 17.11.2017

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.