Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Počinje Baselworld 2018. TEMA TJEDNA

Počinje Baselworld 2018.

Baselworld, najveći svjetski sajam satova i nakita, svoja vrata otvara u četvrtak 22. ožujka 2018., a održavat će se do 27. ožujka 2018.

OBJAVLJENO: 22.03.2018

» Podijeli na Facebooku


Baselworld, najveći svjetski sajam satova i nakita koji se tradicionalno održava jednom godišnje u švicarskom gradu Baselu, svoja vrata otvara u četvrtak 22. ožujka 2018., a održavat će se do 27. ožujka 2018. 

Kao i svake godine, Baselworld će okupiti najveće svjetske satne i modne brendove, poput Rolexa, Tudora, Omege, Seika, Calvina Kleina, Breitlinga, Choparda, Chanela, Pateka, Hublota, TAG-a i Zenitha, ali i manje proizvođače kao što su MB&F, Czapek, Bell & Ross, Graham, Sinn i drugi. 

Na našem portalu www.satoviinakit.hr, te facebook profilu Časopis Satovi I Nakit i instagram profilu casopis_satovi_i_nakit možete pratiti novosti s Baselworlda, a više ćete saznati i u novom broju našeg časopisa Satovi i nakit.


OSTALE TEME TJEDNA
 • Sve o satovima za jedriličare TEMA TJEDNA

  Sve o satovima za jedriličare

  Početkom 20. stoljeća brojni su satni brendovi razvili mehanizme namijenjene jedriličarima s odbrojavanjem 5 minuta, te kazaljku koja je brojala sekunde ...

  OBJAVLJENO: 20.04.2018
 • Gadgeti za ljubitelje nebeskih visina TEMA TJEDNA

  Gadgeti za ljubitelje nebeskih visina

  Današnje pilotske satove možemo prepoznati po nadprosječnoj veličini, crnom brojčaniku, velikim bijelim brojevima – takvi su izvorno bili kako ...

  OBJAVLJENO: 13.04.2018
 • Masovni, konfekcijski proizvodi TEMA TJEDNA

  Masovni, konfekcijski proizvodi

  U novom nastavku feljtona autorica piše kako se francuski figuralni satovi koji su u 18. i u prvim desetljećima 19. stoljeća bili perjanica europskog ...

  OBJAVLJENO: 09.04.2018
 • Klasika u modernom ruhu TEMA TJEDNA

  Klasika u modernom ruhu

  Boja na brojčanicima novih verzija modela Manero PowerReserve nije ujednačena već je duboka na rubovima te postupno blijedi prema središtu.

  OBJAVLJENO: 30.03.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.