Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Počinje Baselworld 2018. TEMA TJEDNA

Počinje Baselworld 2018.

Baselworld, najveći svjetski sajam satova i nakita, svoja vrata otvara u četvrtak 22. ožujka 2018., a održavat će se do 27. ožujka 2018.

OBJAVLJENO: 22.03.2018

» Podijeli na Facebooku


Baselworld, najveći svjetski sajam satova i nakita koji se tradicionalno održava jednom godišnje u švicarskom gradu Baselu, svoja vrata otvara u četvrtak 22. ožujka 2018., a održavat će se do 27. ožujka 2018. 

Kao i svake godine, Baselworld će okupiti najveće svjetske satne i modne brendove, poput Rolexa, Tudora, Omege, Seika, Calvina Kleina, Breitlinga, Choparda, Chanela, Pateka, Hublota, TAG-a i Zenitha, ali i manje proizvođače kao što su MB&F, Czapek, Bell & Ross, Graham, Sinn i drugi. 

Na našem portalu www.satoviinakit.hr, te facebook profilu Časopis Satovi I Nakit i instagram profilu casopis_satovi_i_nakit možete pratiti novosti s Baselworlda, a više ćete saznati i u novom broju našeg časopisa Satovi i nakit.


OSTALE TEME TJEDNA
 • Stolni satovi TEMA TJEDNA

  Stolni satovi

  U novom nastavku našeg feljtona pišemo o stolnim satovima koji su nastali u prvim desetljećima 15. stoljeća primjenom pogona na oprugu.

  OBJAVLJENO: 14.09.2018
 • Satovi s kalendarom TEMA TJEDNA

  Satovi s kalendarom

  Od starog vijeka kalendar je usko povezan sa satom, pa su današnji vječni kalendari na ručnim satovima samo sofisticirane izvedenice ...

  OBJAVLJENO: 31.08.2018
 • Sve o satovima za jedriličare TEMA TJEDNA

  Sve o satovima za jedriličare

  Početkom 20. stoljeća brojni su satni brendovi razvili mehanizme namijenjene jedriličarima s odbrojavanjem 5 minuta, te kazaljku koja je brojala sekunde ...

  OBJAVLJENO: 24.08.2018
 • Tourbillon koji kao da lebdi TEMA TJEDNA

  Tourbillon koji kao da lebdi

  Manero Tourbillon Double Peripheral smješten je na tri skrivena periferno postavljena keramička kuglična ležaja, čime je postignut efekt lebdenja

  OBJAVLJENO: 10.08.2018

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2018. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit  i Katalog satova za 2018. godinu.