Satoviinakit.hr - za prave ljubitelje satova i nakita

Sportska elegancija s daškom vintage stila TEMA TJEDNA

Sportska elegancija s daškom vintage stila

Legend Diver Watch modernizirano je izdanje legendarnih Longinesovih ronilačkih satova iz šezdesetih godina prošlog stoljeća 

OBJAVLJENO: 30.11.2018

» Podijeli na Facebooku


Među novitetima koje je Longines predstavio na Sajmu satova u Baselu 2018. godine sportskom elegancijom s daškom vintage stila istaknuo se ronilački sat Legend Diver Watch (ref. L3.774.2.50.9)  iz Longinesove povijesne kolekcije Heritage.

Legend Diver Watch je modernizirano izdanje legendarnih Longinesovih ronilačkih satova iz šezdesetih godina prošlog stoljeća od kojih je preuzeo osnovnu estetiku, koju sačinjavaju crni brojčanik sa žutim štapićastim oznakama vremena i velika satna kazaljka oblikovana poput strjelice, promjer kućišta, koji iznosi 42 milimetra, te dvije krunice od kojih jedna navija sat i podešava vrijeme, a druga rotira unutarnji obruč s oznakama vremena ronjenja.

Moderni elementi

Moderni elementi novog sata su otporni crni PVD koji ojačava čelično kućište, kupolasto safirno umjesto davno korištenog mineralnog stakla, izdržljiva SuperLuminova, koja omogućava očitavanje vremena u tami dubina, te krunice i poklopac na navoj, koji osiguravaju vodootpornost sata do 300 metara dubine.

Sat pokreće novi automatski kalibar L888.2 (ETA ETA A31.L01) s 21 rubinom, 64-satnom rezervom snage, funkcijama sati, minuta sekundi i datuma i frekvencijom od 25.200 vibracija na sat.

Novi Legend Diver Watch upotpunjuje crni gumeni mrežasti remen s dvostrukom sigurnosnom preklopnom kopčom od titanija presvučenog crnim PVD-om. Uz remen dolazi i posebni produžetkak kako bi se sat mogao nositi preko ronilačkog odijela.


 
 


OSTALE TEME TJEDNA
 • Jedan sat za dva kotača TEMA TJEDNA

  Jedan sat za dva kotača

  Sportski model Tissot T-Race MotoGP™ Limited Edition 2018 (ref. T115.417.37.061.00) posvećen je Svjetskom prvenstvu u motociklizmu u klasi ...

  OBJAVLJENO: 22.02.2019
 • Satovi za volanom TEMA TJEDNA

  Satovi za volanom

  Pogledajte ovih devet zvjerki za volanom! Po našem mišljenju one su nove buduće „automobilističke“ legende, poput Daytone i ...

  OBJAVLJENO: 15.02.2019
 • Popularni satovi u bivšoj Jugoslaviji TEMA TJEDNA

  Popularni satovi u bivšoj Jugoslaviji

  Prije Drugog svjetskog rata na području bivše Jugoslavije prodavali su se IWC Schaffhausen, Doxa, Omega, Longines i Cortebert, dok nakon rata stižu ...

  OBJAVLJENO: 08.02.2019
 • Godina u kojoj je sve počelo TEMA TJEDNA

  Godina u kojoj je sve počelo

  Nova kolekcija posveta je samim počecima Tudora te je po godini njegova osnutka, 1926., i dobila ime

  OBJAVLJENO: 01.02.2019

Pretplatite se!

Pretplatite se!

Iskoristite posebnu ponudu i pretplatite se na časopis Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu za samo 109,00 kuna. Pretplatom si osiguravate dva sljedeća broja časopisa Satovi i nakit i Katalog satova za 2019. godinu.