DOGAĐAJ GODINE I Watches and Wonders opet uživo!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Najiščekivaniji događaj godine, Watches and Wonders Geneva će 30. ožujka 2022. godine nakon dvije godine stanke ponovno otvoriti vrata svim zaljubljenicima u satove, naravno i uredništvu portala www.satoviinakit.hr te časopisa Satovi i nakit.

Događaje će biti moguće pratiti uživo ili putem interneta. Dok novinari, trgovci i gosti pozvani u Salon već mogu planirati personalizirani program na platformi watchesandwonders.com, u tijeku je postavljanje različitih izložbenih prostora.

Urari dovršavaju posljednje detalje nove kolekcije satova i nakita koje će najuglednije urarske kuće predstaviti na manifestaciji.

Svako jutro u 8 sati će biti moguće uživo pratiti zbivanja u Ženevi putem platforme watchesandwonders.com i na službenom YouTube kanalu kroz emisiju The Morning Show. Gosti jutarnje emisije će biti lideri brendova i industrije.

Dnevna panel diskusija, koja će u Salonu okupiti stručnjake za izradu satova, će se baviti pitanjem održivog razvoja. Prijenos uživo iz Salona u 13 sati će se također moći pratiti na platformi watchesandwonders.com i YouTube kanalu.

Potom će se navečer u 19 sati održavati Late Show, na kojem će se stručnjaci osvrnuti na najvažnije trenutke dana te naposljetku otkriti 38 izložbenih brendova.

Mi ćemo biti u Ženevi od prvog dana, pa nas pratite i na portalu i na društvenim mrežama!

Za više novosti iz svijeta satova, kupite novi Katalog satova 2022.