DRAGULJARNA MALALAN | Najnovija kolekcija nakita Pomellato nas je oduševila!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Draguljarna Malalan otvorila nam je svoja vrata povodom predstavljanja najnovije kolekcije nakita zlatarske kuće Pomellato, čiji je ekskluzivan nakit dostupan u Hrvatskoj trenutno jedino u Draguljarni Malalan.

Casa Pomellato svoju priču je započela 1967. godine u svjetskoj modnoj prijestolnici, Milanu. Jedinstveni dizajn i šareni dragulji s vremenom su postali prepoznatljiv Pomellatov potpis. Nakit kreiraju za neovisnu i slobodnu ženu koja u modi traži igru i neopterećenost, a upravo to Pomellato pruža diskretno spajajući minimalizam, eleganciju i razigranost. Tijekom isprobavanja njihovih najnovijih komada nakita i sami smo se u to uvjerili. U nastavku vam otkrivamo modele koji su nas oduševili!

NUDO

Bilo da se radi o prstenu ili ogrlici, nakit iz kolekcije NUDO privući će vam pažnju svojim jedinstvenim bojama i razigranim oblicima. Široka paleta nježnih boja dragocjenog kamenja pruža vam beskrajnu igru prilikom kombiniranja prstena, ogrlica i naušnica. U ovoj kolekciji nespojive kombinacije ne postoje!

SABBIA

Nakit iz kolekcije Sabbia odiše jednostavnošću i elegancijom s dozom nesavršenosti. Pojedini detalji na nakitu nisu savršeno pravilnog oblika, što svakom komadu iz ove kolekcije daje osobnost i prirodnost. Tako se dijamanti različitih tonova i oblika sjedinjavaju u slikovitim i svjetlucavim mozaicima.

CATENE

Catene na talijanskom znači lanac, stoga ne čudi što je upravo to naziv ove kolekcije. Pomellato se u kolekciji Catene poigrao s klasikom. Lanci su na suvremen način prožeti kroz cijelu kolekciju, od prstena do naušnica. Osim oblikom, nakit Catene osvaja toplom bojom ružičastog zlata.

ICONICA

Komadi iz kolekcije Iconica spajaju nespojivo: nenametljivost i raskoš. Kao i ostale Pomellatove kolekcije, i ova vam pruža mjesta za igru. Pa se tako ogrlica Iconica može na više načina zakopčati, sve ovisi o vašoj mašti.

 

FANTINA

Svoju kreativnost Pomellato je najbolje pokazao u kolekciji Fantina koja sadrži moderne komade nakita. Neobični geometrijski oblici i minimalizam glavne su karakteristike nakita Fantina. Ogrlica, prsten, naušnice i narukvica iz ove kolekcije mogu najobičniju modnu kombinaciju učiniti jedinstvenom i upečatljivom.

Pomellato nas je oduševio komadima iz svojih kolekcija, ali i društvenom odgovornošću koju prakticira od samih početaka svog rada. Proizvodnji nakita pristupaju s posebnom odgovornošću, što potvrđuje činjenica da provode 100 posto odgovornu kupovinu zlata.

Osim nakitom, ova talijanska zlatarska kuća dopire do žena i putem platforme za komunikaciju POMELLATO FOR WOMEN koja je kreirana 2017. godine u cilju ujedinjenja i pružanja mogućnosti izražavanja zajednici žena istomišljenica iz različitih sfera života.

Karla Karabatić