IWC predstavlja novi Pilot’s Watch Chronograph 41 od bronce

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

IWC Schaffhausen lansirao je novu verziju modela Pilot’s Watch Chronograph 41, koji sada dolazi u bronci s plavim brojčanikom i pozlaćenim kazaljkama.

Kućište, krunica i dugmad su izrađeni od bronce, koja zbog svoje sposobnosti da s vremenom razvije patinu doprinosi jedinstvenosti izgleda sata. Osim bakra, bronca koju IWC koristi sadrži aluminij i željezo. Takav sastav čini leguru čak 50 posto tvrđom od standardne bronce. Sat pokreće IWC-ov mehanizam 69385 s rezervom snage od 46 sati i radnom frekvencijom od 28.800 vibracija na sat, čija se kompleksnost vidi kroz safirno staklo na stražnjoj strani kućišta. Mehanizam je projektiran tako da nositelju jamči robusnost, pouzdanost i preciznost. Funkcijom mehanizma upravlja stupčani kotač, složena komponenta s dvije funkcionalne razine. Sat je prigodan i za podvodne aktivnosti s vodootpornosti do 100 metara dubine.

Pilot’s Watch Chronograph 41 se nalazi na plavom tekstilnom remenu. IWC-ov novi EasX-CHANGE® sistem omogućuje nositelju jednostavnu promjenu remena pritiskom na gumb. Cijena sata iznosi 7.500 CHF.