Najnoviji modeli TAG-a, UN-a i Nomosa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

TAG Heuer je na Watches and Wonders predstavio pregršt novih modela iz sportske kolekcije Aquaracer Professional 300, promjera 36, 40 i 43 milimetra, izrađenih od titanija ili čelika s upečatljivim brojčanicima ronilačkog stila dostupnima u plavoj, crnoj, srebrnoj ili zelenoj boji, s opcionalnim dijamantima. Posebno je interesantan retro model Aquaracer Professional 300 Tribute to Ref. 844, dostupan u samo 844 primjerka, koji je zamišljen kao reinterpretacija TAG-ova ronilačkog sata iz 1978.

Švicarski avangardni satni brend Ulysse Nardin predstavio je zanimljivi ronilački sat sa skeletoniziranim mehanizmom Diver X Skeleton izrađen od tzv. Carboniuma, robusni sportski minute repeater s letećim tourbillonom Blast Hourstriker i „vanzemaljski“ stolni sat UFO.

 

NOMOS Glashütte nije razočarao svojim novim izdanjima popularnih klasičnih modela Club Campus, koji je odsad dostupan i u sivoj i narančastoj boji, Tangente Neomatik 41 Update, koji ima 41-milimetarsko čelično kućište i modri brojčanik, i Metro Neomatik 41 Update s NOMOS-ovom komplikacijom datuma koju prikazuje rotirajući disk na obodu brojčanika.