Retro stil u zlatu i srebru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Rolexov sestrinski brend Tudor na ovogodišnjem izdanju satnog sajma Watches and Wonders iznenadio je dvama novim verzijama popularnog retro ronilačkog sata Black Bay Fifty-Eight –  referencom 79018, izrađenom od 18-kaartnog žuzog zlata s maslinastozelenim brojčanikom i obručem, i referencom 79010SG, izrađenom od srebra sa smeđim brojčanikom i obručem.

Kućišta oba modela imaju promjer 39 milimetara, vodootporna su do 200 metara, te su prva u Tudorovoj kolekciji koja dolaze sa safirnim staklom umjesto čeličnog poklopca na pozadini. Satovi su zadržali retro veliku krunicu, tzv. Big Crown.

Brojčanici su tipičnog ronilačkog stila s velikim luminiscentnim oznakama vremena i kazaljkama.

Satove pokreće manufakturni automatski kalibar MT5400 s 27 rubina, 70-satnom rezervom snage, frekvencijom od 28.800 vibracija na sati i funkcijama sati, minuta i sekundi.

Black Bay Fifty-Eight ref. 79018 i 79010SG dolaze na kožnom ili tekstilnom remenu u boji brojčanika, a dostupni su po cijeni od 16.000 svicarskih franaka za prvu i 4.100 švicarskih franaka za drugu referencu.

Osim navedenih modela, Tudor je na sajmu predstavio i reizdanje modela Black Bay Chrono sa stanjenim kućištem i brojčanicima crne i bijele boje te Tudor Black Bay 32/36/41 s novim srebrnim brojčanikom.

 

Za više informacija o satovima naručite novi broj časopisa Satovi i nakit:

Narudžba